Visie

Wij geloven in de ambachtelijkheid van ons vak en houden er van om de handen uit de mouwen te steken. Dit willen wij met metselaars en timmerlieden, maar ook met automatiseringsspecialisten, kunstenaars, apparaten en bouwmanagers. Ambachtelijkheid zien wij als een attitude en wij willen graag samenwerken met mensen die hun kennis en ervaring willen inzetten om te werken aan inventieve briljante oplossingen.

Studio Aa is een klein hecht team. Daarmee creƫren wij ruimte om in wisselende samenstellingen grotere teams te formeren die toegesneden zijn voor een opgave.

Wij willen groeien door steeds betekenisvoller te worden, door gebouwen te realiseren die er toe doen, door verworven kennis toe te passen en te delen. Wij zien groei niet als een kwantitatief begrip, wij willen groeien in kwalitatief opzicht.

Wij zoeken opdrachtgevers en opdrachtnemers met wie wij deze liefde kunnen delen. Die ons stimuleren en die wij kunnen inspireren. Uiteindelijk willen wij gewoon met veel plezier aan fantastische projecten werken waar de gebruikers met een tevreden glimlach rondlopen.